top of page

Ülevaade olulisematest trendidest ja nende mõjust Eesti tööturule kümne aasta vaates

3.6 Meeskonnatöö kuldaeg Organisatsiooni vaates muutuvad põhilisteks ehitusplokkideks funktsionaalsete osakondade asemel meeskonnad (i.k. teams). Klassikalist hierarhiat asendavad meeskondade võrgustikud, mille arendamine ja töö tulemuslik korraldamine (sh eestvedamine) on üks suurimaid kaasaegseid juhtimisülesandeid...

4.2 Asjad, mis lähimatel aastakümnenditel pigem ei muutu Selles üldises muutuste keerises on Richard Watson’i122 sõnul vähemalt viis asja, mis järgmise 50 aasta jooksul siiski ei muutu: ● Huvi tuleviku vastu ja igatsus mineviku järele; ● Tunnustuse ja austuse vajadus; ● Vajadus füüsiliste objektide, reaalsete kohtumiste ja vahetute kogemuste järele; ● Ängistus ja hirm; ● ‘Elu mõtte’ otsingud.

4.4 Projektipõhise ja vabakutselise töö osakaal kasvab Eeltoodud oskused muudab olulisemaks tõsiasi, et projektipõhise ja vabakutselise töö osakaal kasvab oluliselt.


Aktuaalne
Viimased postitused
Märksõnad
No tags yet.
Leia meid:
  • Facebook Classic
bottom of page