top of page

Kohaliku omaalgatuse programmi saab taotlusi esitada 3. oktoobrini

Tähtaeg: 3. oktoober, asukohajärgsele maavalitsusele.

Eesmärk: Kohaliku arengu ja kogukondade elujõulisuse edendamine kogukondliku initsiatiivi, koostöö ja identiteedi tugevdamise ning kohalike elanike teadmiste ja oskuste kasvu kaudu. Programmist saab taotleda toetusi kahest erinevast meetmest:

  • kogukonna areng;

  • elukeskkonna ja kogukonnateenuste arendamine.

Summa: Ühe projekti toetus kuni 2000 eurot.

Taotlejaks võivad olla piirkondlikult ja avalikes huvides tegutsevad: - MTÜ, milles ei osale liikmena kohalik omavalitsus või riik; - SA, mis pole asutatud kohaliku omavalitsuse või riigi osalusel. KÜSK (programmidokument jms)

Küsi lisa lily@pragent.ee

Aktuaalne
Viimased postitused
Märksõnad
No tags yet.
Leia meid:
  • Facebook Classic
bottom of page